Περιεχόμενο της ιστοσελίδας:

Η παρούσα ιστοσελίδα (εφεξής: η «ιστοσελίδα») συμμορφώνεται πλήρως προς τους Όρους Χρήσης και τους κανόνες λειτουργίας του Παρόχου και περιλαμβάνει υλικό προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων και σκευασμάτων της ALLERGAN, το οποίο έχει εγκριθεί σύμφωνα με τις καθιερωμένες εσωτερικές διαδικασίες της ALLERGAN και το ελληνικό νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι εντός των εγκεκριμένων ενδείξεων και προορίζεται αποκλειστικά για ενημέρωσή σας στο πλαίσιο των εμπορικών σκοπών της Εταιρείας μας. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας υπόκειται στον κατασταλτικό έλεγχό του ΕΟΦ, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

Χρήστες:

To περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας προορίζεται αποκλειστικά για άτομα άνω των 18 ετών, που κατοικούν ή διαμένουν στην ελληνική επικράτεια. Αν είστε κάτω των 18 ετών οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Η ALLERGAN δεν φέρει καμία ευθύνη εάν, κατά παράβαση των ανωτέρω, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή κάνετε χρήση υπηρεσιών που μπορεί να μην είναι κατάλληλες για εσάς.

Αποστολή μηνυμάτων:

Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας οφείλουν να απέχουν από μηνύματα προς το inbox, τα οποία:
  • είναι απειλητικά, προσβλητικά, άσεμνα, ανάρμοστα, ενοχλητικά, χυδαία, ρατσιστικά ή συνιστούν επίθεση προς πρόσωπα ή/και προς θρησκευτικές, ιδεολογικές, πολιτικές πεποιθήσεις,
  • έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τους αποδέκτες ή/και τρίτους
  • παραβιάζουν τη νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων τρίτων, ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων, καθώς και κάθε εν γένει νόμο ή κανονισμό,
  • είναι παραπλανητικά ή/και προκλητικά ή/και εκφράζουν ακραίες θέσεις καθ’ οιονδήποτε τρόπο,
  • έχουν ανάρμοστο περιεχόμενο ή/και τυγχάνουν μηνύματα εσκεμμένης επανάληψης (ενδεικτικά: κακόβουλα μηνύματα - spam) ή/και αποσκοπούν σε διαφήμιση τρίτων.
Η ALLERGAN ρητά διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ή/και μη απάντησης επί όλων των άνω μηνυμάτων, χωρίς αυτό να περιορίζει την ευθύνη των χρηστών που τα απέστειλαν ή να απαλλάσσει τους άνω χρήστες για την παράνομη συμπεριφορά τους.

Συμμόρφωση:

Πριν από την χρήση της ιστοσελίδας μας, οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε την Πολιτική Απορρήτου μας που είναι αναρτημένη στο https://www.allergan.com/privacy, καθώς και τους Όρους Χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους αυτούς δεν μπορείτε να κάνετε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό ή οποιαδήποτε αξίωση, καθώς και ότι υπάγεστε στο Ελληνικό Δίκαιο, με το οποίο και συμμορφώνεστε σε σχέση με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Δεν επιτρέπεται να προβαίνετε σε οιαδήποτε τροποποίηση ή παραποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ούτε να παρεμβαίνετε σε αυτή καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Συνεργάτης:

Πρόσβαση στο περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβανομένου του inbox, δύναται να έχουν και συμβεβλημένοι συνεργάτες μας.

Τα προϊόντα μας:

Η χρήση ή/και εφαρμογή των προβαλλόμενων σκευασμάτων της ALLERGAN θα πρέπει να γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις Εγκεκριμένες Ενδείξεις και το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης εκάστου προϊόντος. Οι εξειδικευμένοι Επαγγελματίες Υγείας είναι οι μόνοι αρμόδιοι να αποφασίσουν, προτείνουν και εφαρμόσουν το σκεύασμα που ανταποκρίνεται κάθε φορά στις ανάγκες σας και είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς. Η παρουσίαση των προϊόντων μας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν αποσκοπεί σε, ούτε δύναται να υποκαταστήσει την ιατρική διάγνωση, συμβουλή, θεραπεία, ή πρόληψη οιασδήποτε ασθένειας, πάθησης ή κατάστασης, για τα οποία οφείλετε σε κάθε περίπτωση να αναζητάτε τη συμβουλή Επαγγελματιών Υγείας. Για να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με κάποιο σκεύασμα ALLERGAN μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στον αριθμό τηλεφώνου 210-7473300.

Ανεπιθύμητες Ενέργειες:

Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ALLERGAN θα πρέπει να ενημερώνεστε για τις Ανεπιθύμητες Ενέργειες και να διαβάζετε με προσοχή το σχετικό λήμμα («Ανεπιθύμητες Ενέργειες») στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης του. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια συνδεόμενη καθ’ οιονδήποτε τρόπο με τη χρήση σκευάσματος της ALLERGAN, να το δηλώσετε άμεσα (εντός 24 ωρών) στο Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης / Υλικοεπαγρύπνησης της ALLERGAN καλώντας στην Τηλεφωνική Γραμμή 210-7473300 (επιλογή 2) ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση: [email protected].

Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων:

Η Allergan συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ (GDPR) αναφορικά με την ενδεχόμενη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας. Τυχόν προσωπικά στοιχεία σας περιλαμβανόμενα σε μηνύματά σας στο inbox ή/και σε μηνύματα προς ηλεκτρονικές διευθύνσεις της ALLERGAN ή/και των συμβεβλημένων συνεργατών της, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με σκοπό την επεξεργασία του αιτήματος/ερώτησης σας και σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της ALLERGAN (Βλ. https://www.allergan.com/privacy). Τυχόν προσωπικά σας στοιχεία που κοινοποιείτε στην ALLERGAN αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου, ενδέχεται να διαβιβάζονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας μας, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας και θα τηρούνται από την ALLERGAN μόνο για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για τον σκοπό αυτό. Σε κάθε περίπτωση, δικαιούστε ανά πάσα στιγμή να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, εναντίωσης σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και ανάκλησης της συγκατάθεσής σας στο [email protected], καθώς και να υποβάλλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα, τηλ: +30 210 6475600 email: [email protected]) εάν θεωρείτε ότι η ALLERGAN δεν συμμορφώνεται προς τις νόμιμες υποχρεώσεις της σε σχέση με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας.

Πνευματικά Δικαιώματα / Εμπορικά Σήματα της ALLERGAN:

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των κειμένων, γραφικών απεικονίσεων, εικόνων, σχεδίων, ηχητικών αποσπασμάτων, συνθέσεων δεδομένων και λογισμικού, καθώς και τυχόν συνδυασμών αυτών («Περιεχόμενο») αποτελεί αποκλειστικά ιδιοκτησία της ALLERGAN ή/και των συνδεδεμένων με αυτή επιχειρήσεων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν, αναπαραχθούν, αντιγραφούν, πωληθούν ή εν γένει αποτελέσουν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης εν όλω ή εν μέρει χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή της.

Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Οι Όροι & Προϋποθέσεις της παρούσας ιστοσελίδας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

Τροποποίηση των παρόντων όρων χρήσης:

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό συστήνουμε να ανατρέχετε τακτικά σε αυτούς ώστε να ενημερώνεστε για ενδεχόμενες αλλαγές. Εφόσον εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, τεκμαίρεται ότι έχετε αποδεχθεί τους τροποποιημένους όρους και τις νέες προϋποθέσεις χρήσης της.